VÅRA TJÄNSTER

UTBILDNINGAR

Våra utbildningar ger unika kunskaper inom icke-verbal kommunikation. För bästa möjliga resultat rekommenderar vi ett av våra exklusiva paketerbjudanden som bygger på vår unika Impact Pro-metod och som dessutom innefattar pengarna-tillbaka-garanti. Självfallet går det även bra att boka in enskilda utbildningar på en eller två dagar. Eller kanske du föredrar att börja med en föreläsning? Vi anpassar oss alltid efter våra kunders önskemål och behov. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill diskutera vilket upplägg som skulle passa er bäst!

Oavsett vad du väljer står våra kunders behov alltid i centrum. Har du särskilda önskemål skräddarsyr vi mer än gärna utbildningen så att den passar just ditt företag på bästa sätt.

PAKETERBJUDANDEN

På Impact Pro erbjuder vi ett exklusivt 12 månaders träningsprogram. För att du som kund ska få den träning som passar just ditt företag har vi tre olika paketlösningar att välja mellan – Silver, Gold och Premium. Kontakta oss gärna för information gällande priser!

Genom Impact Pros unika utbildningar lär du dig så mycket mer än bara icke-verbal kommunikation. Du får kunskap långt bortom enkelt ‘kroppsspråk’. Har ditt företag råd att missa den här möjligheten?

DEN UNIKA IMPACT PRO-METODEN

HUR GÅR DET TILL?

Vill du veta mer om vårt upplägg? Varmt välkommen att kontakta oss på info@impactpro.se eller 072-006 58 05.

 • 1

  Kontakta oss via mail eller vårt kontaktformulär för att anmäla ditt intresse

 • 2

  Vi återkommer snarast för att diskutera upplägg och mål

  2

 • 3

  Du väljer önskad paketlösning eller meddelar särskilda önskemål

 • 4

  Alla deltagare genomför ett för-test i mikrouttryck*

  4

 • 5

  Du erhåller en konfidentiell för-test-rapport för samtliga deltagare*

 • 6

  Utbildning i mikrouttryck, kroppsspråk och BLINK konversationsteknik (gruppträning)*

 • 7

  Alla deltagare genomför ett efter-test i mikrouttryck*

  7

 • 8

  Du erhåller en konfidentiell efter-test-rapport för samtliga deltagare*

 • 9

  12 månaders tillgång till METV – vår unika interaktiva plattform där du tränar mikrouttryck*

  9

 • 10

  Alla deltagare som fått godkänt på utbildningen erhåller certifiering (Certified Micro Expressions Practitioner)*

*Steg 4-10 är gemensamma för samtliga paketlösningar – Impact Pro Silver, Impact Pro Gold och Impact Pro Premium. För mer information om innehåll i våra mer exklusiva paketlösningar Impact Pro Gold och Impact Pro Premium se ovan under rubriken “Paketerbjudanden”!

PÅ VÅRA UTBILDNINGAR LÄR DU DIG:

Hur du talar

Du kommer att lära dig hur du ska uttrycka dig för att redan i början av en konversation kunna bedöma hur personen du pratar med kommunicerar. Lär dig läsa det mest uttryckslösa av pokeransikten och vad du ska säga till människor som döljer något för dig.

Hur du vässar din intuition

Att veta hur du ska göra en korrekt tolkning av de icke-verbala signalerna du ser är bara början. Under utbildningen kommer du att lära dig hur du kontrollerar om dina tolkningar är korrekta, hur du gräver djupare och hur du i själva verket styr konversationen för att kunna dra korrekta slutsatser om andras avsikter.

Hur du inspirerar

Du kommer att lära dig vilka frågor du ska ställa för att få ett tydligt övertag i förhandlingar. Du kommer att lära dig konversationsstrategiernas Aikido, där du i grund och botten får din samtalspartner att övertyga sig själv om dina intentioner.

“Emotionell intelligens är dubbelt så viktig för vår framgång som kombinationen av våra tekniska och kognitiva förmågor.”

– Daniel Goleman

Korrekta tolkningar

Du kommer att lära dig mer än hundra användbara kroppsspråksstolkningar. Vi kommer att ge dig verktygen att öva på dessa tolkningar via 4K Ultra videokvalitet och lära dig hur du omsätter kunskapen i verkliga livet.

Mästare i konversation

När du bemästrar konversationstekniken BLINK kommer du att ha förmågan att förhandla bättre och få övertaget i säljrelaterade samtal. Tillämpa utredningsteknik på god affärsetik och få fram vad som annars skulle ha förblivit affärshemligheter!

Få det du vill ha

Vi lär dig hur du kan använda tolkningar i verkligheten och i affärssammanhang samt hur du stimulerar människor som gör att de uppvisar icke-verbala signaler (reaktionen på det du säger). Därefter svarar du på signalerna på ett emotionellt intelligent sätt.

INFO@IMPACTPRO.SE

INSTAGRAM.COM/SWEDISHIMPACTPRO

FACEBOOK.COM/SARA.IMPACTPRO

Ökad förmåga att läsa mikrouttryck

Förhöjd EQ

Ökad försäljning

Anmäl dig här till en gratis två-månaders-kurs i kroppsspråk!

© Copyright - ImpactPro - Website, Visual material and Graphic Profile is designed by Amanda Rapp